## 10<sup>th</sup> ARRN Governing Council Meeting Agenda

DATE: April 15<sup>th</sup>, 2015

## TIME: 15:40 ~ 18:00

## PLACE: Hotel Hyundai, Kyungju, Rep. of Korea

	Chair: Prof. Zhiping Liu (ARRN Chairperson)	
15:40~16:00	Opening Ceremony and Introduction of the attendants	20 min
16:00~16:10	Opening Address	10 min
16:10~16:30	Report on ARRN	20 min
	(1) Review of the Minutes of 9 <sup>th</sup> GCM	10 min
	(2) CRRN, KRRN, JRRN activities after 9 <sup>th</sup> GCM	10 min
16:30~16:35	Nomination for the chairperson-elect	5 min
16:35~16:40	Secretary General Appointment (by New ARRN Chairperson)	5 min
16:40~16:45	Handover ceremony of ARRN Secretariat	5 min
16:45~16:50	New ARRN Chairperson address	5 min
16:50~17:00	Tea Break and Room arrangement	
	Chair: Prof. Jang, Suk Hwan (New ARRN Chairperson)	
17:00~18:00	Discussion and Decision	60 min
	(1) ARRN Organization Structure	5 min
	(2) Revision and Cancellation of ARRN Charter	10 min
	(3) Action plan for 2015~2016	15 min
	- Submission of Special Session in River Symposium	
	- Countermeasure of Enlargement to Other Country	
	(4) Other matters by participants	30 min
18:00	Closing	